PVC STOLARIJA REHAU

Poznat po vrhunskim performansama i prepoznatljivom dizajnu. Kombinacija najsavremenije tehnologije i stila postavila ih je kao lidere na tržištu sa ogromnim iskustvom. PVC stolarija REHAU Vam nudi pouzdan kvalitet i dizajn. Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, izuzetno otpornim na atmosferske uticaje i jednostavna je za održavanje.

Euro-Design 70

Sistem profila REHAU EURO-DESIGN 70 je napravljen od visokokvalitetnog materijala. Materijal RAU-PVC je veoma otporan na atmosferske uticaje, lak je za održavanje i doprinosi čuvanju vaše kuće.

Geneo

Rehau Geneo je energetski najbolji sistem prozorskih profila, sistemske dubine 86mm, koji trenutno postoji na tržištu.

Synego

Novi REHAU SYNEGO prozori su idealni za uštedu. U poređenju sa standardnim prozorima na tržištu, prozori SYNEGO pružaju i do 50 % bolju toplotnu izolaciju.


ENERGETSKI ŠTEDLJIVI PROZORI

Zahvaljujući vazdušnim komorama naši prozori imaju izuzetne termo - izolacione karakteristike. Sa našim prozorima i vratima drastično smanjujete grejanje u toku zime i hlađenje u toku leta. Ujedno, dajete i svoj doprinos u zaštiti životne sredine od globalnog zagrevanja, jer naši prozori redukuju potrebu za zagrevanjem i tako utiču na smanjenje štetne emisije ugljen - dioksida (CO2) između 30 - 70%.


ZVUČNA IZOLACIJA

PVC prozori i vrata imaju izuzetne performanse i kada je u pitanju zaštita od buke, zato predstavljaju odlično rešenje za Vas ukoliko živite u domu izloženom bilo kakvim zvucima spolja. Dupla prozorska stakla smanjuju buku za čak 20%, a naši prozori napravljeni od kvalitetnih profila mogu smanjiti nivo buke za dodatnih 50%.


JEDNOSTAVNOST ODRŽAVANJA

Naša stolarija je izuzetno otporna na sve vremenske uticaje kao što su toplota, hladnoća, mraz, kiša ili vetar, i veoma se lako održava. Dovoljno je da prozore očistite blagim, neabrazivnim sapunom i vodom... i to je sve. Nije potrebno da ih šmirglate, farbate, lakirate i konstantno održavate. Na taj način naša stolarija pored novca štedi i vaše vreme.


ŽELITE PVC STOLARIJU U VAŠEM DOMU?


© 2019 PVC Home Plast All Rights Reserved

Developed by Fish Studio